life.kelesler.com dijital platformda yerini aldı

Keleşlerlife Dergisi’nin dijital dünyadaki uzantısı olarak hayata geçirilen ve dijital dünyanın fırsatlarından da yararlanan life.kelesler.com, ziyaretçilerine standartların ötesinde yeni keşif alanları sunuyor. Bu paylaşım platformu aynı zamanda Keleşler Ford’un yenilikçi yüzüne de ayna tutuyor. Keleşlerlife’ın 67 sayılık içeriği, life.kelesler.com’un temelini oluşturan değerli bir arşiv olarak ön plana çıkıyor.

KELEŞLERLIFE GELENEĞİ ‘LIFE.KELESLER.COM’ İLE GELECEĞE TAŞINIYOR

Mobil ve dijital çağ olarak tanımlayabileceğimiz bu dönemde, geleneksel iletişim yöntemleri yerine Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Blog ve diğer çevrimiçi iletişim platformlarını tercih ediyoruz. Dolayısıyla her alanda eğitim, satın alma gibi tüm alışkanlıklarımız dijital dünyaya göre değişiyor, şekilleniyor. Bu ortam, markaların tüketicilerle bugüne dek hiç olmadığı boyutta kuvvetli bağlar kurmasına olanak sağlıyor.

Önümüzdeki dönemde pazarlama ve satış; bilim ve sanat arasında bir disiplin olarak konumlanırken, mobil ve dijital platformların entegrasyonu sayesinde tüketici memnuniyetinde yaratıcı ve yenilikçi deneyimlere yelken açacak. Dijital dünyada kâğıt ve kalemin yerini klavye ve tuş takımları aldı. Biz de Keleşlerlife olarak 2005 yılında kağıt üzerinde yayım hayatımıza başladık. Amacımız; otomobil dünyasına yönelik bilgiler verirken bir yandan da temsil ettiğimiz Ford araçlarını ve kendimizi tanıtmaktı. Yıllar içinde Keleşlerlife sayesinde hem müşterilerimiz hem de iş ortaklarımızla iletişim anlamında çok güzel bir bağ kurduk. Öyle ki, dergimiz sektörde bir marka haline gelmeyi başardı.

2007 yılında otomobil içeriği sınırlarını kaldırıp, ‘life’ tarafımızla da seyahatten sağlığa, teknolojiye, güncel konulara ve söyleşilere yer vererek dergimizi daha da zenginleştirdik. Sektörün önde gelen isimlerinin samimi röportajlarıyla, hayatlarına dokunduğumuz müşterilerimizin hikâyeleri ile amacımız insani değerler yaratmak, bu değerleri mümkün olduğunca fazla insanla paylaşmaktı. Bu zengin içerik, yıllar içinde birikerek bizim için değerli bir arşiv haline geldi. Bu arşivi daha çok kişiyle paylaşmak ve içerik tasarım anlayışı sürekli yenilenen dergimizi daha ulaşılabilir kılmak amacıyla life.kelesler.com adresinde online platforma taşımaya karar verdik. Böylece Ford markası ve bizden haberlerin yanı sıra özel araştırma dosyaları, farkındalık yaratan röportajları, teknolojiden geziye rafine konularıyla standartların ötesini keşfetmek isteyenlere her an ulaşabilecekleri bir keşif alanı sağlamayı umuyoruz. Sizleri de bu yeni yolculuğumuzda yanımızda görmek isteriz.