Ford ‘Aktif Memnuniyet Sistemi’

Müşteri memnuniyetinde en üst noktayı hedefleyen Ford, yollarda konfor ve güvenliği artıran ‘aktif memnuniyet sistemi” ile ihtiyaç duyulan her anda müşterilerinin yanında. Biz de “aktif memnuniyet sistemi içerisinde bulunun ürün ve hizmetler nelerdir”, sizler için sayfalarımıza taşıdık. Bu sistemin bir parçası olmak ve hizmetlerden faydalanmak isterseniz Keleşler’den bilgi alabilirsiniz.

Yolda tatsız bir sürprizle karşılaştığınız an, 7 gün 24 saat ula­şabileceğiniz 444 3673’ü arıyorsunuz, uzman ekibimiz anında yola çıkarak desteğe geliyor. Orada çözülebilecek sorunları he­men çözüyor, aksi halde Ford’unuzun en yakın yetkili servise götürülmesini sağlıyor. FAYDA sadece aracınızla ilgilenmekle kalmıyor. Sizin de gideceğiniz yere istediğiniz ulaşım aracını kullanarak gidebilmenize, dilerseniz en yakın 5 yıldızlı otelde konaklayabilmenize ya da ikame aracınızla yolunuza devam et­menize olanak sağlıyor.

Hasar Destek Hizmeti Yoldayken istenmeyen aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Hiç ol­mamasını diler, kullanılmamasını isteriz ama talihsiz bir kaza geçirirseniz, merak etmeyin, hemen 444 Ford’u arayın. Hasar Destek Hizmeti programı kapsamındaki en yakın yetkili ser­visimiz olduğunuz yere gelerek kaza tutanağı tutmanıza des­tek olsun. Eğer aracınız yola devam edemeyecek durumdaysa ücretsiz çekici imkânıyla yetkili servisimize götürülsün. Siz de yolunuza ikame araçla devam edin. Çünkü Ford’lu olmak bir başka!

İlk Buluşma Programı Hayallerini kurduğunuz Ford binek, Ranger, Connect ya da Courier aracınıza kavuştunuz! Şimdi ücretsiz temel kontrolleri yaptırmak ve kullandıkça aklınıza gelen sorulara yanıt bulmak için yetkili servislerimize davetlisiniz. Üstelik Ford Güvence ve aksesuar alımlarınızda size özel indirim fırsatı ile!

Nasıl kullanabilirim? “İlk Buluşma Programı” ile aracınızı satın aldıktan sonra 3 ay içerisinde, yetkili servislerimizden herhangi birine giderek, temel kontrollerden oluşan ön bakıma ücretsiz sahip olabilir, ayrıca aracınızla ilgili detaylı sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Üstelik yetkili servisinizle ilk buluşmanız için gereken rande­vuyu web sitemiz üzerinden alabilirsiniz.

Ön şartlar nelerdir?

  • 10 Şubat 2017 tarihinden sonra 0 (sıfır) kilometre binek, Ranger, Connect ya da Courier araç satın almış olmak,
  • Aracınızın satış tarihi üzerinden 15 gün geçmiş olması,
  • Aracınızın satış tarihi üzerinden 3 ay geçmemiş olması ve aracın 3.000 km’den az mesafe yapmış olması,
  • Araç sahibinin gerçek kişi olması.

“İlk Buluşma Programı” kapsamında aracınızla ilgili her türlü sorunuza cevap vermekle kalmıyor, aynı zamanda aşağıda de­taylarını bulabileceğiniz temel kontrolleri ücretsiz olarak sunu­yoruz.

Araç dışı kontroller:

  • Soğutma sıvısı seviye ve antifriz oranı kontrolü
  • Motor yağ seviyesi kontrolü
  • Fren hidrolik seviye kontrolü
  • Hidrolik direksiyon seviyesi kontrolü (Eğer araçta mevcutsa)
  • Lastik basınçlarının kontrolü ve gerekirse uygun basınca ayarlanması (TPMS resetleme işlemi gerektirir.)
  • Lastik tabanı, yanağı ve jant yüzeyinin kontrolü
  • Araç altında sıvı ve egzoz gazı kaçağı izleri olup olmadığının kontrolü
  • Ön salıncak küresel mafsal (rotil) bağ­lantılarının görsel olarak kontrolü (ve ge­rekiyorsa tork anahtarı ile torklanması)

Araç içi kontroller:

  • Dış lambalar ve bunların kontrol lam­balarının, gösterge paneli ve araç iç aydın­latmasının çalışma kontrolü
  • Far ayarının kontrolü (Far ayarının yapılması gerekirse, ilave ücret çıkabile­cektir.)

Kampanyadan nasıl faydalanırım? Tek yapmanız gereken; araç alımınızdan 15 gün sonra başlayarak, 90 gün ve 3.000 km’lik kullanımınız içinde yetkili servis­lerimize gelmek! Ücretsiz kontrolleriniz tamamlandıktan sonra, 99 TL ve üzeri ak­sesuar ve Ford Güvence alışverişlerinizde yüzde 15 indirim fırsatından anında fay­dalanacaksınız.

FORD KASKO Ford’unuza özel hazırlanmış F Kasko, ori­jinal yedek parça hizmeti, uzman servis ekibi ayrıcalığı ve Ford güvenlik standart­larına uygun onarım garantisiyle kendinizi hep güvende hisset­menizi sağlıyor.

FKasko Nedir? FKasko yalnızca Ford markalı araçlar için özel olarak hazırlan­mış, Allianz Sigorta ve Axa Sigorta iş birliğiyle oluşturulmuş genişletilmiş bir kasko poliçesidir. Ford’unuzun hasar görmesi durumunda; Ford bayilerinde Yüksek Ford Güvenlik Standart­larına uygun orijinal yedek parçaları ve uzman eğitimli perso­nel ile onarım işlemleri gerçekleştirilir.

Neden FKasko?

  • Ford bayilerinde orijinal parça ve eğitimli uzman personelle Ford standartlarında onarım
  • Muafiyetsiz orijinal cam değişimi
  • Belirli bir limite kadar ekspertiz ve hızlı onarım ayrıcalığı
  • Yüzde 65’e varan hasarsızlık indirimi
  • Deprem, terör gibi beklenmedik olay­lar için muafiyetsiz sigortalama

FKasko’yu nereden satın alabilirim? Ford’unuz için FKasko’nuzu Ford bayi­lerimizin sigorta birimlerinden, Allianz ve Axa Sigorta acentelerinden satın alabi­lirsiniz. Dolayısıyla FKasko yaptırmak is­terseniz sizi Keleşler Plaza’mıza bekleriz.

FKasko indirimleri Fkasko’nuzu yaptırırken belirli meslek gruplarına özel indirimlerden faydala­nabilirsiniz. Ayrıca Koç Ailem kartı sa­hiplerine yüzde 25 indirim fırsatından da yararlanabilirsiniz.

FKasko ve güvenlik Kaporta ve boya işlemleri, günümüzde yüksek teknoloji ekipman kullanımı ve bilgi birikimi içerir. Ford Bayilerinde, kaporta onarımları yüksek teknoloji ge­rektiren ekipmanlar ve invertör punto teknolojisi ile fabrika standartlarında yapılır.

“SADECE FORD MODELLERİNE ÖZEL YEPYENİ BİR TEKNOLOJİYİ KEŞFETMEYE HAZIR OLUN! FORD SAHİBİ OLMANIN AYRICALIĞINI HER AN, HER YERDE YAŞAYABİLMENİZ İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY ONDA. AKTİF MEMNUNİYET SİSTEMİ TÜM FORD MODELLERİNDE STANDART. ÇÜNKÜ FORD’LA YAŞAMAK BİR BAŞKA!”