Emin Demir: Keleşler kalite, güven ve samimiyeti ifade ediyor

İşini seven ve işine saygı duyan insanlarla çalışmanın öncelikleri olduğunu ve Keleşler’de bunu her daim hissettiklerini söyleyen Nuripek Kumaşçılık Firma Sahibi Emin Demir, “Keleşler, her vakit ulaşabildiğimiz, güvendiğimiz, doğru ve hızlı bir şekilde anlaşılabildiğimiz bir firma” diyor.

Öncelikle sizi tanıyalım?

Sektöre farklı kumaşçılarda çalışarak adım attım. Zamanla tecrübe kazandım ve tecrübe kazandıkça sektörü daha çok sevdim. Elde ettiğim deneyim bizi kendi firmamızı kurmaya yönlendirdi ve Nuripek Kumaşçılık adıyla kurumsal olarak faaliyet göstermeye başladık. Yaklaşık 11 yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyoruz. Kumaşlarımız, kaliteden ve müşteri memnuniyetinden taviz vermediğimiz için çok ilgi görüyor. Sektörde markamıza güveniyorlar ve bu güven, işimizi hep daha iyiye taşımamızı sağlıyor. İhracat ve iç piyasa müşterilerimize dokuma kumaşı satıyoruz. Sıklıkla fuarlara katılıyor, erişim ağımızı geliştirmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Hem ticarette hem de özel yaşamda araç seçerken hangi unsurları göz önünde bulunduruyorsunuz?

Kumaşlarımıza talebin çok olması nedeniyle lojistik anlamında araçlara ihtiyacımız oluyor. Ayrıca marka olarak sektörde yerimizi daha sağlamlaştırmak ve ürünlerimizin tanıtımını yapmak için pazarlama da yapıyoruz. Bu amaçla kişisel araçlara ihtiyaç duyuyoruz. Ford marka araçları uzun yıllardır kullanıyoruz. Hem iş hem de binek olarak taşıdıkları özellikler bizim için çok önemli. Ticari araçlarımızda yüke dayanıklı modelleri tercih ediyoruz. Aynı zamanda yakıt tasarrufu sağlaması, kullanan kişiye kolaylıklar sunması da bizim için çok önemli. Binek araçlarda da uzun yolcuklarını göz önüne alırsak güvenlik özellikleri ve yakıt tasarrufu ön plana çıkıyor. Tüm bu unsurları dikkate aldığımızda Ford markalı araçlar öncelikli tercihimiz oluyor.

Ford Keleşler ile ne zaman tanıştınız?

Ford Keleşler ile 2018 yılında tanıştık. Daha önce Güngören’de çalıştığımız bir bayii vardı ama kapandı. Oradan tanıdığımız Muhammed Deniz, Keleşler’de görev alınca bizi de Keleşler ailesine davet etti. Biz de seve seve kabul ettik. Ziyaretimizde Satış Müdürü Ahmet Yazgan ile de tanıştık. Son olarak bir Transit minibüs ve pazarlama için iki adet Focus araç satın aldık. Tüm araçlarımızın servis hizmetini de Keleşler’den alıyoruz. Keleşler’i, insan kaynağı seçimi konusunda son derece başarılı buluyorum çünkü hepsi işini seven, saygı duyan kişiler. Ufuk Turfan da satış konusunda bize çok destek oluyor. İyi ki Keleşler Ailesi ile tanışmışız. Çok memnunuz. Bu aileye çok güveniyoruz. Yoğun olduğumuz zamanlarda teferruatlarla vakit kaybetmiyoruz, her noktada çok yardımcı oluyorlar. İşlerimizi kolaylaştırıyorlar ki bu da bizim için çok önemli. Keleşler denince aklıma hız, kalite, güven, empati ve samimiyet geliyor. Dilediğimiz zaman hemen ulaşabiliyoruz. Dolayısıyla her zaman iletişim kurabildiğimiz, doğru ve hızlı anlaşılabildiğimiz ve güvendiğimiz bir aileden araç almak ve araçlarımızı emanet etmek çok önemli.