Keleşler’in servis hizmeti mükemmel

Keleşler Ford Servis’e duyduğu güveni anlatan Mali Müşavir Ahmet Beyhan, “müşteri gibi değil aileden biriymişim gibi hissediyorum. Ekibin içten yaklaşımı, kaliteli hizmet anlayışı bana kendimi iyi hissettiriyor” diyor.

Çalışma hayatında sizin için önemli olan değerler nelerdir?

Çalışma hayatında benim için öncelikle disiplin, güven, işi zamanında ve eksiksiz bitirmek çok önemli. Çalışma hayatında grup çalışmasına ve paylaşmaya önem veriyor; takım ruhunu seviyorum. O zaman işler kısa zamanda, sorunsuz ve daha keyifli bitiriliyor.

Ahmet Beyhan

Keleşler Ford ile olan geçmişinizden bahseder misiniz? Ne kadar süredir Keleşler Ford Servis’i tercih ediyorsunuz?

Aracım Ford Mondeo ve Keleşler Ford ile 4 Kasım 2010 tarihinden bu yana çalışıyorum. Servis Ekibi’ne duyduğum güven daha uzun yıllar aracımı Keleşler’e getireceğimi gösteriyor. Servis hizmeti mükemmel. Çalışanların davranışı çok samimi. Orada bulunduğum zamanlarda kendimi aileden gibi hissediyorum. Bu noktada “kendini iyi hissetmek” çok önemli.  Bu sebeple de başka bir servise gitmeyi hiç düşünmedim.

Bu anlamda Keleşler Servis’ten aldığınız hizmetin kalitesini değerlendirir misiniz?

Keleşler Servis de, çalışanlar da, aldığım hizmet de mükemmel. Her detay özenli, güven verici.

Bir müşteri olarak işin kalitesinin dışında sizin için hangi kriterler önemlidir?

İnanmak… “Bu parça değişmeli” dediklerinde sorgulamadan kabul ediyorum. Ve biliyorum ki, verdikleri hizmet, aldıkları ücretten katbekat fazla. Bu nedenle bana servis sorduklarında hemen Keleşler Ford diyorum.

Keleşler Servis’i üç kelime ile anlatsaydınız, neler söylerdiniz?

Kalite, güven ve hız.