Ford Otosan Lideri Güven Özyurt Keleşler Ford Plaza’yı ziyaret etti

Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, Keleşler Ford Plaza’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ford Otosan Üst Yönetiminden değerli isimlerin de katıldığı ziyarette, yıllardır başarıyla devam eden iş birliğine vurgu yapıldı.

Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, göreve geldiği 2022 Nisan ayından itibaren ilk bayii ziyaretini Keleşler Ford Plaza’ya gerçekleştirdi. Keleşler Ford Yönetim Kurulu Başkanı Banu Keleş ve Keleşler Ford Genel Müdürü Can Keleş tarafından karşılanan Güven Özyurt, Ford Otosan ile Keleşler arasında yarım asra yaklaşan iş birliğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ford Otosan’ın pazar başarısında bayilerle kurulan güçlü bağın büyük önem taşıdığını söyleyen Özyurt, Keleşler Ford’un müşteri memnuniyetindeki hassasiyeti, bölgesindeki performansı ve yenilikçi yaklaşımıyla örnek taşıyan bir yapıya sahip olduğunu vurguladı.

12 Mayıs tarihinde gerçekleşen ziyarete, Ford Otosan Lideri Güven Özyurt ile birlikte Ford Türkiye İş Birimi Lideri Özgür Yücetürk, Ford Otosan Satış Sonrası Operasyonlar Lideri Murat Erem, Ford Otosan Kurumsal İletişim Lideri Burçak Türkeri, Ford Otosan Perakende Satış Lideri Güven Şensoy, Ford Otosan 1.Bölge Satış Lideri Ali Aykut Ertan ve Ford Otosan 1.Bölge Satış Sonrası Lideri Muhammet Arıkan katıldı. Keleşler Ford Yönetim Kurulu Başkanı Banu Keleş ve Keleşler Ford Genel Müdürü Can Keleş ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Keleşler Ford Satış Müdürü Ahmet Yazgan ve Keleşler Ford Satış Sonrası Müdürü Mustafa Yıldırım da yer aldı.

Yapılan görüşmenin ardından Keleşler Ford Plaza’yı gezen Ford Otosan Lideri Güven Özyurt ve beraberindeki heyet, Can Keleş’in kurucu ortağı olduğu otomotiv teknolojileri startup firması Xentron tarafından geliştirilen ve Ford Otosan’ın tüm servislerinde kullanılmaya başlanan Xencheck Servis 4.0 ürünü hakkında da bilgi aldı.

Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, son derece keyifli bir ortamda gerçekleşen ziyaretin anısına Keleşler Ford Yönetim Kurulu Başkanı Banu Keleş ve Keleşler Ford Genel Müdürü Can Keleş’e anlamlı bir hediye takdim etti.