Ford Otosan ve Keleşler 40 yıldır birlikte

Ford Otosan ile Keleşler arasındaki iş birliği 40 yıldan fazla süredir devam ediyor. Birçok önemli kilometre taşını ve ilkleri barındıran bu uzun yolculuk dolayısıyla verilen 40’ıncı Yıl Hizmet Ödülü, 21 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilen 60’ıncı Ford Otosan Bayi Toplantısında  Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç tarafından Keleşler Ford yöneticilerine takdim edildi.

Ford Otosan ve Ford Trucks bayilerinin bir araya geldiği 60. Ford Otosan Bayi Toplantısı, 21 Haziran 2022 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Ford Otosan’ın yurt içi bayilerinin yanı sıra Ford Trucks’ın 43 farklı ülkedeki bayilerinin de katılım sağladığı organizasyonda gün boyu çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yenilenen Divan Kuruçeşme etkinlik alanında devam eden akşam yemeğinde Ford Otosan ile uzun yıllardır iş birliği yapan bayilere Uzun Hizmet Yılı Plaketleri verildi.

1981 yılında Merhum Kibar Keleş, Hasan Keleş, Merhum Nuri Keleş, Merhum Emin Keleş kardeşlerin ortaklığı ile kurulan Keleşler Motorlu Araçlar Tic. A.Ş.’ye 40 yıldır sürdürülen başarılı iş birliği vesilesiyle Uzun Hizmet Yılı Plaketi verildi.

“40 yıldır öncü, 40 yıldır yenilikçi”

Koç Holding Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç tarafından verilen ödülü, Keleşler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Banu Keleş ve Genel Müdürü Can Keleş birlikte teslim aldı. Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, 40 yıllık iş birliği hakkında değerlendirme yaparken Keleşler’in bölgesindeki etkinliği, müşteri ilişkilerindeki hassasiyeti ve en baştan beri süre gelen yenilikçilik geleneğiyle örnek teşkil eden bayilerden biri olduğunu dile getirdi.

40. Yıl Hizmet Ödülü hakkında bir konuşma yapan ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden Keleşler A.Ş. Genel Müdürü Can Keleş; Ahmet Keleş ve Mehmet Keleş’ten miras alınan güvenilir, müşteri odaklı hizmet anlayışının taviz vermeden bugünlere taşındığını, bundan sonra da aynı temel değerlerin sonraki nesillere aktarılacağını vurguladı.