Keleşlerlife 69’uncu sayı yayında

Keleşler Ford’un otomotiv dünyasına yıllardır farklı bir bakış getiren dergisi Keleşlerlife, 69’uncu kez okuyucularıyla buluştu.

20 yıla yaklaşan yayın hayatı boyunca zengin ve renkli içeriğini koruyan; Ford ekosistemi içerisindeki en rafine konulara odaklanan Keleşlerlife Dergisi, yeni sayısıyla da birbirinden dikkat çekici başlıkları sayfalarına taşıdı. Ford’un son dönemde büyük ilgi gören suv modellerine dair kapsamlı bir dosyaya yer veren Keleşlerlife, Ford Kuga, Ford Puma ve Ford Ecosport’un hayatı kolaylaştırırken sürüş keyfini zirveye taşıyan üstün özelliklerine mercek tuttu.

Derginin en çok ilgi gören bölümlerinden biri olan söyleşi bölümüne, Axa Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan konuk oldu. Sektörün güncel durumu hakkında bilgi veren İşcan, röportajında Axa Sigorta’nın özellikle pandemi döneminde müşterilerinin yanında yer almak için devreye aldığı yeni uygulamaları anlattı.

Keleşlerlife, gezi bölümünde Ford Ranger ile alternatif rotaları belirlerken, gündemden önemli başlıkların yer aldığı haberler bölümünde ise Ford dünyasından öne çıkan gelişmeleri ve sektörel araştırmaları sayfalarına taşıdı.

Hız körlüğü, dijitalleşmenin ardındaki beklenmeyen tehditler, sürücüler için pratik öneriler, aile çocuk ilişkileri, işlenmiş gıdaların yarattığı tehlikeler, etkin dinleme ve kişisel gelişim gibi birbirinden farklı başlıklarla okuyucularına derinlemesine bir içerik sunan Keleşlerlife Dergisi’ni Keleşler Ford Plaza’dan edinebilir veya life.kelesler.com adresinden online olarak okuyabilirsiniz.